امروزه چای را به صورت گیاهانی با ارتفاع حدود 1 متر پرورش می دهند تا چیدن آن آسان شود.
بوته ها از قلمه ها یا کلون هایی که با دقت در تخت ها و تخته های کاشت رشد می کنند رشد می کنند.
آنها در ردیف هایی با فاصله 1 متر از هم قرار می گیرند. بوته های جوان در فاصله حدود 1.5 متری در کنار هم کاشته می شوند.
چای دبش 100 گرمی یکی از بهترین چای ها می باشد وبا توجه به نوع بسته بندب و کیفیتی که دارد قیمت آن تعیین می شود.
در ارتفاعات بالاتر، چای در نواحی خواب تپه ها یا دامنه کوه ها برای جلوگیری از فرسایش خاک کشت می شود.
در برخی از ارتفاعات بالاتر، برای جلوگیری از فرسایش خاک، شیب های پلکانی می سازند. بوتهها به شکل رویههای مسطح و فندار کاشته میشوند.
این بخش حدود 1.5 در 1 متر است و بین سه تا پنج سال طول می کشد تا به بلوغ برسد. البته بستگی به ارتفاعی که چای در آن رشد می کند نیز دارد.
برای تهیه چای بهتر است از قوری، چای ساز یا فیلتر چای استفاده کنید. به این ترتیب برگ ها با استنشاق باز می شوند و در نتیجه فنجان غنی تر و خوشمزه تری خواهید داشت.
دمای آب یکی دیگر از عوامل مهم در دم کردن چای خوشمزه است. چای سیاه و گیاهی را باید با آب جوش دم کرد و چای سبز، سفید و اولانگ را با آب کمی خنک تر از 100 درجه دم کرد و آب به جوش نیامده است.
بعد از آب، چای پرمصرف ترین نوشیدنی در جهان است. در واقع، تنها چند نوع چای وجود دارد که به عنوان چای “واقعی” طبقه بندی می شود: سیاه، سبز، اولانگ، پودری و سفید.
هر کدام از آنها از همان برگ های چای به نام Camellia sinensis ساخته شده اند.
یک فنجان چای می تواند سرمای زمستان را قابل تحمل تر کند، در طول روز به شما انرژی بدهد یا در شب احساس آرامش بیشتری داشته باشید.