می توان گفت سس سفید دلپذیر برادر سس بشامل دلپذیر است، از نظر طرز تهیه و قوام بسیار شبیه است.
تنها تفاوت این است که به جای شیر از آب گوشت یا مرغ استفاده می شود.
اگر سس غلیظ تری می خواهید، می توانید از خامه آماده برای تهیه این سس استفاده کنید.
از هر غذایی که استفاده کنید، در رنگ سفید آنقدر خوشمزه به نظر می رسد که دوست دارید آن را با نان قابلمه میل کنید.
مواد لازم: کره 50 گرم، آرد 50 گرم 1 لیتر آب گوشت یا مرغ.
طرز تهیه: کره را در ماهیتابه ذوب کرده، آرد را اضافه کرده و تفت می دهیم.
بعد از اینکه آرد کمی صورتی شد، آب گوشت اضافه می شود. پس از جوش آمدن، شعله را کم کرده و به مدت 15-20 دقیقه بپزید تا به غلظت مورد نظر برسد، پخته شده است.
برخلاف آنچه شناخته شده است، این سس رایج ترین و ترجیح داده شده ترین سس در غذاهای فرانسوی است.
مانند رب گوجه فرنگی که برای زمستان آماده می کنیم در شیشه ها آماده و نگهداری می شود .
اگر می گویید دوست دارید آن را امتحان کنید، مواد و نحوه ساخت آن را نیز به اشتراک می گذاریم.
یک پیشنهاد کوتاه هم خواهیم داشت: اگر می خواهید از اسانس سس استفاده کنید، می توانید سس خود را با صافی به جای همزن دستی با صافی درست کنید.
مواد لازم: روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری هویج رنده شده 1 لیوان، پیاز رنده شده 1 لیوان، آرد 1/4 لیوان، گوجه فرنگی 6 عدد، سیر 1 حبه، 4 لیوان آب گوشت یا مرغ، 1.5 قاشق غذاخوری شکر، نمک فلفل.
طرز تهیه: در یک قابلمه بزرگ هویج و پیاز را به مدت 20 دقیقه تفت دهید. سپس آرد را اضافه کرده و آرد را تفت می دهیم تا رنگ شود.
گوجه فرنگی خرد شده، سیر و آب گوشت را اضافه کنید و به مدت 2 ساعت با حرارت ملایم تفت دهید. در آخر شکر، نمک و فلفل را اضافه کنید و با همزن دستی پوره کنید.