خوردن کیوی کیلویی شما را از پزشک بی نیاز می کند

میوه کیوی کوچک است، قطر آن تا 5 سانتی متر، وزن آن 60-120 گرم است، رنگ آن به تنوع و درجه بلوغ بستگی دارد: از سبز تا قهوه ای.

فروش کیوی کیلویی در بازار های داخلی و خارجی بسیار پر رونق می باشد و برای اطلاع از قیمت آن می توانید به سایتها و میوه فروشی ها مراجعه کنید.

در پالپ آبدار سبز روشن، در امتداد محور توت ها، دانه های سیاه کوچک وجود دارد. پوست نازک و پوشیده از موهای قهوه ای روشن است.

مانند اکثر میوه های نیمه گرمسیری، کیوی نیز باید انتخاب شود و در درجه اول به درجه نرمی (سختی) میوه توجه شود.

میوه باید نسبتاً نرم باشد و در صورت فشرده شدن کمی بتواند کمی ترکیده شود. سختی یا نرمی بیش از حد به ترتیب نشان دهنده ناپختگی و زوال خواهد بود.

به نظر می رسد که پوست کندن کیوی یک روش رایج است که بعید است در تفاوت های ظریف خاص متفاوت باشد.

بسیاری از مردم مطمئن هستند: کافی است یک چاقوی آشپزخانه بردارید و از آن برای پاک کردن پوست استفاده کنید. در نتیجه میوه تمیز و آماده مصرف می شود.

کیوی

با این حال، هر چقدر هم که ممکن است عجیب به نظر برسد، اقدام فوق شامل یک خطای جدی است.

این در مورد استفاده از چاقو است. اگر آشپز قصد دارد کیوی را از پوست پاک کند، فقط در همان ابتدا باید از یک ابزار تیز استفاده کنید.

یک چاقو فقط برای برداشتن نوک میوه لازم است. پس از آن، ابزار را باید کنار بگذارید و به جای آن یک قاشق چایخوری بردارید.

کارد و چنگال باید طوری تنظیم شود که قاشق بین پوست و قسمت نرم میوه قرار گیرد.

پس از آن، باید با یک قاشق روی خمیر کیوی شروع به “لغزش” کنید. در نتیجه، پوست به راحتی شروع به “پرواز کردن” میوه می کند.

در نتیجه میوه پوست کنده در دست آشپز خواهد بود. و دستیابی به چنین نتیجه ای زمان زیادی می برد.

علاوه بر این، تقریباً هیچ قسمت نرمی روی پوست کنده وجود نخواهد داشت. اما تمیز کردن کیوی با چاقو اغلب با حذف جزئی تفاله میوه به پایان می رسد.