چرا ماهی سالمون کیلویی که عمدتاً می خوریم نیز قرمز است؟
تولید کنندگان به طور عمدی به این رنگ دست می یابند.
بدون غذای رنگدانه، گوشت ماهی قزل آلا واقعا رنگ پریده می شود.
در واقع، این مطلقاً بر طعم و کیفیت تأثیر نمی گذارد، با این حال، مصرف کنندگانی که عادت دارند ماهی های قرمز و نارنجی را منحصراً در قفسه ها ببینند، به دلایلی مایل به خرید ماهی آزاد صورتی روشن نیستند.
برای اینکه سود خود را از دست ندهند، تولیدکنندگان به طور مصنوعی دانه های همان آستاگزانتین را به خوراک ماهی قزل آلا مزرعه اضافه می کنند.
اگر از مواد اولیه طبیعی سخت پوستان و پوسته آنها ساخته شده باشد، هیچ آسیب یا آسیبی به کیفیت وارد نخواهد شد.
اما واقعیت این است که رنگ مصنوعی چندین برابر ارزانتر است و ما نمیتوانیم تولیدکنندهای را تضمین کنیم.
البته این موضوع در مورد همان ماهی قزل آلای دریایی که به خودی خود رنگ اشباع تری دارد صدق نمی کند، اما ارزش آن را دارد که در مورد ماهی آزاد قرمز روشن فکر کنید.
بیشتر اوقات، بهتر است یک رنگ روشن تر را ترجیح دهید – سایه صورتی طبیعی.
فقط این رنگ نشان دهنده کیفیت بالا است، زیرا درخشندگی بیش از حد نشانه وجود رنگ در خوراک و سفیدی نشان دهنده یخ زدایی مکرر است.
مانند تمام مهره داران، ماهی در بدن حاوی پروتئین خاصی است – میوگلوبین، که در نتیجه فعالیت بدنی آزاد می شود.
این پروتئین است که گوشت گاو را قرمز می کند.
اگرچه محتوای آن در ماهی کمتر از گوشت است، اما روی سایه فیله نیز تأثیر می گذارد.
از آنجایی که شاخص فعالیت برای هر نوع ماهی جداگانه است، رنگ آنها بسته به نام متفاوت خواهد بود.
مثلا:
- گوشت ماهی آزاد
- قرمز شدید قزل آلای رودخانه ای
- صورتی قزل آلای دریایی
- قرمز غنی سالمون
- صورتی یا نارنجی روشن سالمون جورابی
- قرمز تیره ماهی قزل آلا صورتی
- صورتی عمیق.