با خوردن خیارشور درجه یک هفته ای 20 کیلو وزن خود را کم کنید

خانم های خانه دار خوش صرفه دستور العمل های زیادی برای خیارشور درجه یک دارند. 

بین خودشان، تقریباً یکسان هستند. تفاوت فقط در مقدار ادویه و نمک است.

آنها همچنین می توانند از نظر سبزی متفاوت باشند که به خیارها طعم و عطر تند می دهند. 

خیارشور دو روش دارد: گرم و سرد. این سبزیجات را می توان در انواع ظروف برداشت کرد: در بشکه، سطل، شیشه. همه چیز در اختیار مالک است.

خیار باید در همان روزی که محصول برداشت شده برداشت شود.
لازم است محصول را بر اساس اندازه مرتب کنید و آنها را جداگانه ترشی کنید.
خیارهایی که نرم، آسیب دیده یا رنگ خود را از دست داده اند، برای برداشت مناسب نیستند.
آب کلر برای نمک زدن نمی تواند استفاده شود.
خیارها را ابتدا باید به مدت 6 تا 8 ساعت در آب سرد فرو کنید.
آب باید هر ساعت عوض شود تا تلخی خیارها از بین برود.
بانک ها باید به خوبی شسته و استریل شوند اگر برداشت در آنها انجام شود.
انواعی که برای نمک مناسب هستند بهار و نژینسکی
ترشی خیار  آماده سازی زمستانادویه هایی که بهترین استفاده را برای نمک زدن دارند عبارتند از توت، بلوط، برگ گیلاس. این برگ ها طعمی شبیه چلیک به خیارهای شما می دهند.
اما برای جلوگیری از ایجاد پوکی در خیار، باید از برگ انگور یا خود انگور استفاده کنید.
نگهداری خیارشور در دمای نزدیک به صفر ضروری است.
خیار شور

دستور تهیه خیار شور به روش سرد:

  1. خیار تازه  2 کیلوگرم؛
  2. حبه سیر 3 قطعه؛
  3. شوید به مزه؛
  4. توت سیاه  5 گرم؛
  5. برگ های ترب کوهی  10 گرم؛
  6. دانه فلفل  8 قطعه؛
  7. برگ های گیلاس  به مزه؛
  8. فلفل تلخ فلفل دلمه ای – 5 گرم؛
  9. سنگ نمک  3 قاشق غذاخوری؛
  10. آب آشامیدنی  200 میلی لیتر.

خیارها را مرتب کنید، خوب بشویید و خیس کنید. 2 ساعت قبل بگذارید تا ته نشین شود.

خیار شور سرد یک روش سادهپس از 2 ساعت تمام ادویه ها و برگ ها را در شیشه های از قبل استریل شده بریزید. خیارها را روی ادویه ها قرار دهید.

سپس سنگ نمک را در 100 میلی لیتر آب سرد رقیق کرده و در شیشه سبزیجات بریزید. برای اینکه آب نمک کاملاً سبزیجات را بپوشاند ، آب جوشیده سرد معمولی را اضافه کنید.

شیشه های سبزیجات را برای استریل کردن در یک ظرف قرار دهید و آنها را به مدت 10 دقیقه بجوشانید.

سبزیجات استریل شده را با درب بغلتانید، شیشه ها را برگردانید، آنها را بپیچید و صبر کنید تا کاملا خنک شوند.