خانم های خانه دار خوش صرفه دستور العمل های زیادی برای خیارشور درجه یک دارند.
بین خودشان، تقریباً یکسان هستند. تفاوت فقط در مقدار ادویه و نمک است.
آنها همچنین می توانند از نظر سبزی متفاوت باشند که به خیارها طعم و عطر تند می دهند.
خیارشور دو روش دارد: گرم و سرد. این سبزیجات را می توان در انواع ظروف برداشت کرد: در بشکه، سطل، شیشه. همه چیز در اختیار مالک است.
دستور تهیه خیار شور به روش سرد:
- خیار تازه 2 کیلوگرم؛
- حبه سیر 3 قطعه؛
- شوید به مزه؛
- توت سیاه 5 گرم؛
- برگ های ترب کوهی 10 گرم؛
- دانه فلفل 8 قطعه؛
- برگ های گیلاس به مزه؛
- فلفل تلخ فلفل دلمه ای – 5 گرم؛
- سنگ نمک 3 قاشق غذاخوری؛
- آب آشامیدنی 200 میلی لیتر.
خیارها را مرتب کنید، خوب بشویید و خیس کنید. 2 ساعت قبل بگذارید تا ته نشین شود.
خیار شور سرد یک روش سادهپس از 2 ساعت تمام ادویه ها و برگ ها را در شیشه های از قبل استریل شده بریزید. خیارها را روی ادویه ها قرار دهید.
سپس سنگ نمک را در 100 میلی لیتر آب سرد رقیق کرده و در شیشه سبزیجات بریزید. برای اینکه آب نمک کاملاً سبزیجات را بپوشاند ، آب جوشیده سرد معمولی را اضافه کنید.
شیشه های سبزیجات را برای استریل کردن در یک ظرف قرار دهید و آنها را به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
سبزیجات استریل شده را با درب بغلتانید، شیشه ها را برگردانید، آنها را بپیچید و صبر کنید تا کاملا خنک شوند.