انواع مختلف سیب زمینی روز، از جمله، از نظر رنگ پوست و پالپ، اندازه یا شکل، زبری، عمق چشم غرق هایی که ریشه های جدید از آن بیرون می آیند و تا حد زیادی با چرخه رسیدن آنها متفاوت است.
یا مجموعه با توجه به این ویژگی آخر (تقریبا همیشه برای فروش به عموم نشان داده شده است) سیب زمینی ها جدید، نیمه دیر یا قدیمی هستند.
سیب زمینی با توجه به زمان برداشت آنها:
سیب زمینی جدید یا زودرس: آنهایی که بین مارس و ژوئن، قبل از بلوغ کامل جمع آوری می شوند.
سیب زمینی نوجوان، به اصطلاح: کوچک، صاف، با پوست نازک و صاف با گوشتی روشن و یکنواخت.
طعم ملایم یا کمی شیرین، آنها حاوی آب بیشتر و نشاسته کمتری نسبت به سیب زمینی های رسیده هستند.
بافت آنها سفت و مومی است، بنابراین پس از پختن کامل باقی می مانند.
ایده آل برای تهیه سالاد روسی، تورتیلا، سیب زمینی سرخ کرده یا بخارپز.
به دلیل محتوای آب بالاتر، ماندگاری کمتری دارند، اما نسبت به نمونه های قدیمی کالری کمتر و ویتامین C بیشتری دارند .
سیب زمینی نیمه دیر یا فصل: آنهایی که در زمان بهینه بلوغ خود، بین ژوئن تا پایان تابستان جمع آوری می شوند.
آنها همه کاره ترین هستند زیرا میزان نشاسته و رطوبت آنها به طور کلی در حد وسط است: اگر به یک “سیب زمینی برای همه چیز” نیاز دارید، آنهایی را که در این زمان چیده شده اند انتخاب کنید.
کمی بزرگتر و خشکتر از سیبزمینیهای جدید، سیبزمینیهای نیمهدیر بهتر نگهداری میشوند.
سیب زمینی یک غذای غنی از کربوهیدرات است، همانطور که در جدول قبلی دیدیم، این ماده مغذی اصلی است.
هنگام برنامه ریزی رژیم غذایی باید این واقعیت را در نظر بگیریم، زیرا سیب زمینی نیز مانند هر غذای غنی از کربوهیدرات باعث افزایش سطح قند خون می شود.
این عمدتاً به دلیل نشاسته است، یک پلی ساکارید گیاهی (کربوهیدرات پیچیده) که در سایر مواد غذایی مانند غلات یا برنج یافت می شود.
این بدان معنا نیست که مصرف سیب زمینی ممنوع است، بلکه به این معنی است که هنگام مصرف سیب زمینی، سطح گلوکز و نیازهای ما در نظر گرفته می شود.